Gebiedsontwikkeling

VOLDOEN AAN DE VRAAG

Zand en grind zijn van cruciaal belang om de komende jaren te kunnen voldoen aan de grote vraag naar de bouw van woningen, gebouwen en de aanleg van wegen en dijken. Om te blijven voldoen aan deze behoefte zet Koninklijke Smals alle zeilen bij.

Smals Gebiedsontwikkeling houdt zich dagelijks bezig met het (her)inrichten van het buitengebied middels zand- en grindwinning, in combinatie met maatschappelijke opgaves als natuurontwikkeling, recreatie, energieopwekking, waterveiligheid en waterbufferring.

Het maken van plannen tot het naar boven halen van de grondstoffen is een lang proces. Samenspraak met gemeenten, andere overheden, omwonenden en belangenorganisaties is daarin vanzelfsprekend.

Bouwbedrijven en overheden kunnen ervan verzekerd zijn dat hun grondstoffen op een zo duurzaam mogelijke en milieuvriendelijke wijze tot stand komen. Tegelijkertijd krijgen onze ontwikkellocaties stap voor stap een nieuw gezicht als leef- en recreatiegebied voor mens en dier.

PROJECTVOORNEMENS

webKraaijenbergsePlassen_Smals_Raats-_PR23588
webKraaijenbergsePlassen_Smals_Raats-_PR23642
_1100187
webMarinaOolderhuuske_Smals_Raats-_PRA4700
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.