Overal inzetbaar

TROEFKAART: ZUIGERS OVER DE WEG VERVOEREN

Over de weg verplaatsbare zuigers. Daarmee onderscheidt Smals zich van vrijwel alle baggerondernemingen. De zuigers zijn demontabel. Daardoor zijn ze inzetbaar in open binnenwateren, havens, stuwmeren én gesloten zandwinputten.

De zuigers kunnen zowel dieptes van zeventig centimeter als van zeventig meter aan. De onderneming voert zelfstandig baggerwerk uit, werkt samen met aannemers en verhuurt materieel.

De bemensing is altijd goed opgeleid en deskundig. Door opleidingen en trainingen blijven ze op de hoogte van de jongste baggertechnieken en -materieel. Bovendien brengen ze een jarenlange ervaring mee.

SMALS beschikt over een uitgebreid en goed uitgerust assortiment zuigers. Groot en klein. Ze graven, snijden in bodem en zuigen zand en bodemmateriaal op. Afhankelijk van de opgave zijn ze voorzien van een roterende snijkop of enkel een zuigbuis. Ze zijn zo geluidsarm als mogelijk. Toepassing van elektriciteit, geluidsbeperking en CO2-reductie hebben voortdurende aandacht.

Zelden is een klus voor Smals te groot, te klein of te moeilijk. Bovendien beschikt de organisatie over al het noodzakelijke ondersteunend materieel.

Toepasssingen

  • Uitdiepen vaargeulen en -gebieden
  • Schoon en gezond maken van binnenwateren
  • Jacht- en zeehavens toegankelijk houden
  • Vergaren van bouwzand
  • Ondersteuning bij infrawerken

Deskundig advies en goed opgeleid personeel horen er vanzelfsprekend bij. Het aanbod is breed en kan vrijwel elke klus aan. Het gaat om allerhande zuigers, maar ook om andere machines en gereedschappen die bij baggerwerkzaamheden horen. Voor bijzondere situaties is Smals in staat noodzakelijke aanpassingen te realiseren.

Materieel

Een moderne vloot:
– Pontons
– Kraanpontons
– Zeefpontons
– Splijtbakken
– Beunbakken
– Bakken voor droge lading
– Sleepvletten

????????????????????????????????????

Hulpmaterieel:
– Bakkenlaadinstallaties
– Grondpersen
– Drijvende leidingen
– Tussenstations
– Pompen
– Generatoren

Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.