Bevolking beschermen

OVERSTROMINGEN VOORKOMEN

Op overstromingen zit niemand te wachten. En voorkomen is beter dan genezen. Als familiebedrijf uit het waterrijke Nederland heeft bescherming tegen hoogwater de voortdurende aandacht van Smals. Betrokkenheid en ervaring dragen bij aan zekerheid voor burgers en bedrijven. Aan ondersteuning van overheden en waterbeheerders.

Bij meerdere projecten om ruimte te geven aan rivieren is Smals betrokken. Verbreden, verdiepen en uitbreiden van waterwegen is een van de kernactiviteiten. Verrijken van milieuwaarden hoort daar standaard bij. Ook versterken en verhogen van dijken met ingedikt slib uit nabijgelegen wateren is een techniek die Smals toepast om hoogwater te keren. Bij alle waterstaatkundige werken waarbij Smals betrokken of initiatiefnemer is, speelt de zorg voor droge voeten een belangrijke rol.

  • Samenwerken met overheden en ondernemingen
  • Compleet en bijzonder assortiment materieel beschikbaar
  • Verbeteren van veiligheid en natuur gaan vaak hand in hand
Voortdurende aandacht voor veiligheid van burgers en bedrijven
oever

Rivierbeddingen en havens vragen om voortdurende verbetering zodat de bescherming tegen hoogwater toeneemt. In het Slochterdiep in Noordoost-Groningen is bijvoorbeeld slib opgeruimd en de dijk verhoogd. En in het Duitse Karlsruhe aan verbetering van afwateringskanalen gewerkt.

dredging_garden

Voor onderhoud van waterwegen en -gebieden heeft SMALS een scala aan zuig-, graaf- en hulpmaterieel beschikbaar. Meerdere typen en afmetingen zuigers, pompen, pontons, leidingen, sleepvletten en méér…

Uitgelicht

Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.