Account Manager

Dealmaker: netwerken, samenwerken en verbinden

Voor haar kantoor in Cuijk heeft Smals plek voor een enthousiaste Account Manager

De uitdaging

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van de overheid gerelateerde bagger- en watermanagement propositie in Nederland. De focus ligt op het binnen halen van overheidscontracten en opdrachten van publieke instanties, zoals waterschappen, provincies, gemeenten en havenbedrijven. Je bent een team player pur sang en hebt een actief netwerk in deze branche. Jij spot al ruim voor de inschrijvingstermijn de opportunities en kwalificeert deze. Met je collega’s van de tenderdesk, omgevingsmanagement, innovatie, project management en techniek werk je deze opportunities uit tot een propositie. Je kijkt daarbij niet alleen intern, maar ook extern met welke partners je samen kan optrekken. Je rapporteert aan directeur Dredging.

De organisatie kenmerkt zich door een informele structuur. Wekelijks zit je (virtueel of face-to-face) kort met je collega’s van het salesteam en de directeur Dredging om de gang van zaken te bespreken.

Royal Smals heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Als Account/Client Manager vind je dit belangrijk en draag je graag bij aan het schoner, veiliger en bruikbaarder maken van het waterlandschap van Nederland. Je bent van nature geïnteresseerd in duurzaamheid, volgt de ontwikkelingen en innovaties op dit gebied, hebt een goed gevoel over wat er leeft in de samenleving, hebt een bijbehorend netwerk en weet dit alles te vertalen naar de propositie van Royal Smals. Dit vormt de rode draad in jouw salesplan.

De persoon

Ben jij de persoon die beschikt over de hierna volgende vaardigheden dan ben jij de collega (m/v) die wij nodig hebben om Smals als dé business partner voor watermanagement te positioneren en ons team bij Smals, specifiek Smals Dredging B.V., te versterken.

Wat breng je mee? Je bent van nature klantgericht en ondernemend. Je zoekt de verbinding en werkt aan de relatie. Daar voeg je waarde toe en haal je er het maximale uit. Dit doe je graag omdat je communicatief sterk bent. Daarbij heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, presteer je graag goed (ook onder druk) en blijf je toch resultaat gericht.

Natuurlijk werk je bij Smals niet alleen. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en graag samenwerkt. Dat je betrouwbaar bent en afspraken nakomt. Dat je open, helder en duidelijk communiceert (intern en extern) over je werkwijze, doelstellingen en plannen. Daarbij mag je best een eigen mening hebben en de discussie aangaan. Dan houden we elkaar scherp en daar leren we met z’n allen van. Dat zorgt ervoor dat je betrokken bent bij je werk, het bedrijf en je collega’s en onderdeel uitmaakt van het team. 


Het profiel

 • HBO+ / WO werk- en denkniveau
 • Kennis van baggeren en/of aanverwante branches
 • Type sales: dealmaker, netwerker met inhoud, verbinder, connector
 • Focus op win-win deals en lange termijn; goed in het smeden van partnerships
 • Een stevig netwerk bij de overheid en/of publieke sector
 • Ervaring met verschillende aanbestedingsvormen is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als op schrift
 • Je bent in je element als je nieuwe opportunity’s kan spotten en ontwikkelen
 • Je weet je netwerk actief in te zetten om kansen te creëren
 • Je bent een echte team player; je weet anderen te motiveren en te stimuleren om de beste input te leveren, je houdt hen betrokken gedurende het hele project en evalueert en viert met hen de gunning
 • Je woonplaats is bij voorkeur niet meer dan 1 uur rijden vanuit Cuijk

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Yvette van der Vliet. Wil je meer informatie, neem dan contact op met René van der Zweep.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.