Financieel Administratief Medewerker

Vindingrijke probleemoplosser

Voor de financiële administratie op haar kantoor in Cuijk heeft Smals plek voor een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker

De uitdaging

Als financieel administratief medewerker kom je te werken in een gezellig team met 3 collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige verwerking van alle administratie. Je hebt al enige ervaring en dit maakt dat je zelfstandig aan de slag gaat. Maar mocht je vragen hebben of informatie te kort komen, dan ben je niet bang om een van je collega’s op te zoeken om dit op te halen.

  • Je zal in eerste instantie voornamelijk worden ingezet voor de verwerking van alle inkoopfacturen.
  • Het betreft een parttime functie voor ongeveer 24 uur per week. In overleg zijn de uren in te delen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om 4×6 uur te werken.

De persoon Een collega (m/v) die beschikt over een diploma administratie. Kan goed samenwerken en is ook in staat zelfstandig goed te presteren. Helder communicerend. Betrouwbaar, betrokken, open in werkwijze en omgang.
Het profiel

  • MBO niveau 3 diploma richting administratie;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in vergelijkbare functie;
  • Kennis van MS office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Duits is een pré;
  • Beschikbaar voor 24 uur per week

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng, De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties
De uitnodiging Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar  Juleke van Geel. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Twan van Haperen.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.