Magazijn/terrein medewerker

Vindingrijke probleemoplosser

Voor de werkplaats in Cuijk heeft Smals plek voor een enthousiaste magazijn/terrein medewerker.

De uitdaging

Als magazijnmedewerker kom je te werken bij de werkplaats in Cuijk. Samen met het Hoofd Inkoop en Logistiek ben je verantwoordelijk voor de uitgifte van onderdelen aan de teams die buiten aan het werk zijn. Ook moeten er regelmatig onderdelen gebracht of gehaald worden.
Verder zorg je er voor dat de werkplaats en het opslagterrein netjes opgeruimd zijn.

De persoon Een Wajonger en/of iemand die in het doelgroepenregister staat en die beschikt over technische vaardigheden. Goed kan samenwerken en in staat is zich ook solo goed te redden. Helder communicerend. Betrouwbaar, betrokken, open in werkwijze en omgang.


Het profiel

  • Minimaal VMBO-4 technisch werk- en denkniveau;
  • In het bezit van Rijbewijs B (E is gewenst);
  • Heftruckrijbewijs of willen halen;
  • Nederlandse taal sprekend;
  • Zelfstandig en vragen durven te stellen;
  • In bezit van VCA- en een BHV-diploma of bereid zijn de opleidingen te volgen;
  • Flexibel inzetbaar

Het aanbod Een leuke functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar  Juleke van Geel. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Robert Segers.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.