Onderhoudsmonteur/elektromonteur (m/v)

Vindingrijke aanpakker

In verband met uitbreiding van de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur / elektromonteur (m/v) (standplaats Cuijk)

De uitdaging

Als onderhoudsmonteur / elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het dagelijks oplossen van elektro- en besturingstechnische storingen binnen de diverse installaties. Je voert modificaties-, revisie- en installatiewerkzaamheden uit. Andere taken zijn:
• Het controleren en uitvoeren van aanpassingen binnen PLC-programma’s
• Het zelfstandig coördineren, plannen en uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud
• Het instellen en monteren van meet- en regelapparatuur; elektronisch, mechanisch en pneumatisch
Incidenteel kun je enkele dagen tewerkgesteld worden op een installatie op locatie.

Royal Smals heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zij onderscheidt zich in oplossingen en materieel, denk daarbij bijvoorbeeld aan het brede scala aan wendbaar materieel dat ook inzetbaar is op locaties waar de ruimte beperkt is, de methoden van baggeren (zuigen/hydraulisch). De afgelopen jaren is volop ingezet op duurzaamheid en het verminderen van de CO2 uitstoot. Binnen de onderhoudsafdeling wordt hard gewerkt. De diverse boord-installaties worden hier onderhouden en na revisie gaan ze terug naar onze drijvende vloot (zandverwerkingsinstallaties, zand- en cutterzuigers, etc.) in binnen- en (soms ook) buitenland. Het is een fantastisch team waar ook een geintje op zijn tijd moet kunnen.

De persoon

Ben jij de persoon die beschikt over de hierna volgende vaardigheden dan ben jij de collega (m/v) die wij nodig hebben om ons team te versterken.
Je bent een echte techneut en een doener. Naast een afgeronde MBO-opleiding elektro-techniek heb je enkele jaren ervaring binnen een onderhoudsafdeling. Je pakt zaken op en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent een prettige collega en een echte teamplayer. Je woont in regio Cuijk.
Heb je nog geen afgeronde MBO opleiding maar wil je het vak leren; ook dan willen we graag met je in gesprek.

Het aanbod Een afwisselende functie in een dynamische en overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Ria Stienen, HR Manager a.i. Wil je meer weten over de functie of werken binnen Smals, neem dan contact op met Maurica van Kuil (tel. 06-15034310).

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.