Projectleider Omgevingsmanagement & Vergunningen

Spil in het web tussen omgeving en project

Smals heeft plek voor een Projectleider Omgevingsmanagement & Vergunningen

De uitdaging

Als Projectleider Omgevingsmanagement & Vergunningen schep jij, met jouw praktische kennis van vergunningen en je goede contacten met alle stakeholders, de voorwaarden voor een soepele uitvoering van de zandwinlocaties en bijbehorende landschapsinrichting. Jij weet de juiste balans te vinden tussen belangen van zowel provincies, gemeenten, waterschappen, lokale politiek, bewoners, grondeigenaren als van diverse marktpartijen. Je maakt deel uit van het Team Gebiedsontwikkeling van Koninklijke Smals die als missie heeft

te voorzien in de vraag naar bouwgrondstoffen en tegelijk oplossingen te bieden voor maatschappelijke opgaves

In deze functie lever je een actieve bijdrage aan deze missie in met name het noordoosten van het land en in Duitsland. Je bent de drijvende kracht gedurende het gehele traject. Tijdens de realisatie zoek je naar nieuwe kansen en mogelijkheden en creëer je daar draagvlak voor. Je vertegenwoordigt Smals en bent de liaison tussen alle interne en externe stakeholders. Je hebt kennis van de benodigde ruimtelijke besluiten en vergunningen, zoals omgevings-, water- en ontgrondingsvergunningen plus de samenhang en coördinatie tussen deze vergunningen. Je identificeert mogelijke knelpunten en draagt daarvoor oplossingen aan.

Team Gebiedsontwikkeling
Het team Gebiedsontwikkeling valt onder de divisie Bouwgrondstoffen. Binnen dit team komt de kennis en ervaring van techniek, proces- en projectmanagement, stakeholdermanagement, ruimtelijke ordening, planologie en vergunningen bij elkaar. Het team is constant op zoek naar kansen om de landelijke noodzaak voor zandwinning te koppelen aan maatschappelijke opgaves die er liggen. We bieden oplossingen door slimme combinaties te maken tussen de vraag naar bouwgrondstoffen en problemen als waterberging, verdroging, natuurontwikkeling en bijvoorbeeld de duurzame energiebehoefte. Binnen de divisie Bouwgrondstoffen zijn korte lijntjes met zowel Productie als Commercie om de juiste keuzes te maken voor deze integrale trajecten.

De persoon

Je houdt ervan zelfstandig te opereren. Wel in samenspraak met, maar in het uitvoeren van je functie ben je een vrij grote autonomie gewend. Je hebt kennis van procedures en wet- en regelgeving op het gebied van vergunningverlening. Je heb ervaring met ontwikkeltrajecten binnen de infra, industrie en/of overheid en hebt bij voorkeur een achtergrond als planoloog, ecoloog, projectontwikkelaar of vergelijkbaar. Je bent in staat om de verschillende belangen goed af te wegen. Voor deze functie is het essentieel dat je zelf regelmatig op de locaties aanwezig bent.

Je profiel

  • Je hebt ervaring met het managen van projecten met een diversiteit aan stakeholders; je schakelt gemakkelijk tussen een keukentafelgesprek en een afspraak op het provinciehuis
  • Je bent goed in het creëren van draagvlak en bent een echte verbinder
  • Je ziet de overeenkomsten tussen schijnbare tegenstellingen
  • Je kent de manier van werken en beoordelen van overheden en omgevingsdiensten
  • Je hebt interesse voor gebiedsontwikkeling en zoekt naar slimme duurzame combinaties van functies
  • Je bent ondernemend, ziet kansen voor uitbreidingen en nieuwe mogelijkheden
  • Je bent analytisch, zelfstandig, stressbestendig, tactisch en communicatief sterk
  • Gezien de bestaande eigen locaties is het ideaal als je woont in het Noord/Oosten van het land
  • Werkervaring met/in Duitsland is een pre
  • Mocht je Duits nog niet vloeiend zijn, biedt Smals jou de mogelijkheid om een opleiding te volgen

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. Volop groei-, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Yvette van der Vliet.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.