Senior Calculator

Senior Calculator

Ter versterking van het bedrijfsbureau zijn we op zoek naar
een senior calculator (m/v)

(Standplaats: Cuijk)

De uitdaging

Als calculator/kostprijsdeskundige werk je samen met de accountmanagers aan oplossingen voor (potentiële) klanten. Je bedenkt technische oplossingen en werkt dit uit in een financiële aanbieding. Je bent de spin in het web, je draagt zorg voor een goede aanbieding en stemt veelvuldig intern af met accountmanagement en projectleiding. De lijnen zijn kort. Er wordt gewerkt in een klein team waarin jouw inbreng belangrijk is.

De persoon

Een stressbestendige collega die goed kan omgaan met deadlines. Je kunt zelfstandig werken en pakt pro-actief zaken op.


Je profiel

  • je hebt enkele jaren ervaring als calculator, kostprijsdeskundige, werkvoorbereider of projectleider binnen de sector waterbouw
  • je opereert op HBO/Bachelor niveau dan wel ben je in bezit van een Technische Bachelor bij voorkeur toegespitst op waterbouw, baggertechniek of civiele techniek
  • je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen om je verder te bekwamen in het vakgebied

Wat bieden we jou

  • een uitdagende functie in een dynamische en overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer
  • passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • de kans om deel uit te maken van een familiebedrijf met een rijke historie, expertise op het gebied van landschap(her-)ontwikkeling en een sterke reputatie.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw  motivatiebrief en curriculum vitae en vertel waarom je die baan wil.
Doe dat per mail naar
Ria Stienen, interim HR manager.
Wil je meer weten over de functie of het werken bij Smals, neem dan contact op met Charles Moreu, Manager Operations Dredging (tel. 06-30356112).

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.