Account Manager

Vindingrijke verbinder

Voor haar kantoor in Cuijk heeft Smals plek voor een enthousiaste Account Manager.

De uitdaging

Je gaat je richten op verdere groei in Nederland op met name de publieke overheids-gerelateerde projecten. Denk hierbij aan opdrachtgevers zoals waterschappen, provincies, gemeenten, havenbedrijven, etc. In beginsel zorg je voor een ambitieus salesplan wat ten volle aansluit bij het materieel en onze dienstverlening. Onderscheidende elementen zijn bijvoorbeeld het brede scala aan materieel, de manier van baggeren (zuigen) en de logistiek om op locatie te komen (mobilisatie). Nadenken over projecten en klanten waar direct concurrentievoordeel te halen is. Daarna het aanvalsplan inzetten, opvolgen en tenslotte daadwerkelijk “de deal closen” of tot een winnend bid komen. Tot slot zorg je met effectief accountmanagement dat Smals in beeld blijft voor vervolgprojecten.

Je krijgt de vrijheid (en verantwoordelijkheid) om te initiëren en uit te voeren. Een combinatie van denken, doen en realiseren. Gesteund door collega accountmanagers en een team van professionals die in staat zijn om (waar) te maken wat jij aan opdrachtgevers belooft.

De persoon

Ben jij de persoon die beschikt over de hierna volgende vaardigheden dan ben jij de collega (m/v) die wij nodig hebben om Smals als dé business partner voor watermanagement te positioneren en ons team bij Smals, specifiek Smals Dredging B.V., te versterken.

Wat breng je mee? Je bent van nature klantgericht en ondernemend. Je zoekt de verbinding en werkt aan de relatie. Daar voeg je waarde toe en haal je er het maximale uit. Dit doe je graag omdat je communicatief sterk bent. Daarbij heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, presteer je graag goed (ook onder druk) en blijf je toch resultaat gericht.

Natuurlijk werk je bij Smals niet alleen. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en graag samenwerkt. Dat je betrouwbaar bent en afspraken nakomt. Dat je open, helder en duidelijk communiceert (intern en extern) over je werkwijze, doelstellingen en plannen. Daarbij mag je best een eigen mening hebben en de discussie aangaan. Dan houden we elkaar scherp en daar leren we met z’n allen van. Dat zorgt ervoor dat je betrokken bent bij je werk, het bedrijf en je collega’s en onderdeel uitmaakt van het team. 


Het profiel

  • Je beschikt over een HBO+ / WO werk- en denkniveau
  • Je communiceert op een prettige open, maar ook directe, manier
  • Je communiceert met een resultaatgerichte houding
  • Je bent ondernemend en altijd op zoek naar kansen om die vervolgens om te zetten in resultaat
  • Je bent nieuwsgierig, kritisch en doelgericht
  • Je hebt de ambitie om Koninklijke Smals een stap verder te brengen en daarmee op te vallen in de baggerwereld
  • Je beschikt over ervaring binnen de baggerwereld
  • Affiniteit met de overheidswereld is een duidelijke pré maar persoonlijkheid en vaardigheden zijn doorslaggevend

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar  Jurgen Pauwels – Dux Nova. Wil je meer informatie, neem dan contact op met René van der Zweep.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.