Beginnend onderhoudsmonteur

Vindingrijke probleemoplosser

De uitdaging

Als monteur kom je te werken in een team met 5 onderhoudsmonteurs. Samen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende controle- en onderhoudswerkzaamheden aan de baggervloot. Denk hierbij aan pompen, baggerschepen en kleinere scheepjes.

Je werkzaamheden voer je hoofdzakelijk uit in de werkplaats in Cuijk. Echter omdat de schepen overal in West Europa ingezet worden, zal er bij een storing ook ter plaatse gerepareerd moeten worden. Je haalt er dan ook voldoening uit, om zo’n klus op locatie voor elkaar te krijgen. Een flexibele instelling ten aanzien van werktijden is aan deze functie verbonden. 

De persoon

Collega (m/v) die beschikt over brede technische vaardigheden en tevens accuraat en resultaatgericht zijn. Goed kan samenwerken en in staat is zich ook solo op locatie goed te redden. Helder communicerend. Betrouwbaar, betrokken, open in werkwijze en omgang. 

Het profiel

  • Minimaal VMBO-4 technisch werk- en denkniveau
  • De ervaren m/v heeft ervaring met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan hydrauliek, pompen, dieselmotoren etc.
  • Kennis van en ervaring met productie/baggerwerkzaamheden en drijvend materieel is een pré
  • In bezit van VCA-en eventueel een BHV-diploma of bereid zijn de opleidingen te volgen

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng, De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties
De uitnodiging Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar  Juleke van Geel.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maurice van Kuil

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Wil je meer informatie, neem dan contact op mett Maurice van Kuil.

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.