Onderhoudsmonteur

Vindingrijke probleemoplosser: onderhoudsmonteur

Aan boord van onze zandverwerkingsinstallatie Vierlingsbeek kunnen wij de hulp van een enthousiaste onderhoudsmonteur goed gebruiken

De uitdaging

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van preventief en curatief onderhoud aan productie-installaties. Daarnaast verhelp je storingen zodat het productieproces zo min mogelijk wordt gehinderd.

Royal Smals zoekt iemand die creatief is in het zoeken en zelfstandig oplossen van storingen en daarnaast graag op het water werkt. Vieze handen horen bij dit soort werk. Je haalt er dan ook voldoening uit, om zo’n klus op voor elkaar te krijgen. Een flexibele instelling ten aanzien van werktijden is aan deze functie verbonden.

Je komt te werken in een team van 10 collega’s aan boord dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar helpt daar waar mogelijk. Je direct leidinggevende is het hoofd technische dienst. Samen met hem ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende controle- en onderhoudswerkzaamheden aan boord. Denk hierbij aan sleutelen aan de onderdelen van de installaties zoals pompen, transportbanden, bakken, sleepboten, vervangen van banden, kabels en lassen.

Je werkzaamheden voer je uit daar waar de zandverwerkingsinstallatie ligt (momenteel nog Dreumel /dat wordt Deest).

De persoon

Je (m/v) moet goed kunnen samenwerken maar bent ook in staat om jezelf zelfstandig goed te redden. Je beschikt over brede technische vaardigheden. Als je ook nog kennis hebt van basis elektronica is dat ontzettend handig. Daarbij ben je accuraat en resultaatgericht. Je communiceert duidelijk. Spreekt goed Nederlands. Bent betrouwbaar, betrokken, open in jouw werkwijze en de omgang.


Het profiel

  • Minimaal VMBO-4 technisch werk- en denkniveau
    Minstens 3-5 jaar werkervaring en/of relevante ervaring met sleutelen en lassen
    Kennis van en ervaring in een productieomgeving en of drijvend materieel is een pré
    In bezit van een zwemdiploma, VCA certificaat en eventueel een BHV-diploma of bereid om de opleidingen te volgen
    Bereidheid om in de toekomst opleidingen te willen volgen

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

Momenteel wordt er op de Vierlingsbeek gewerkt in een ploegen systeem, dit houdt in dat je 4 dagen in de week werkt van 07:00 tot 18:00. 

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Roy van Valkenburg (hoofd technische dienst). Wil je meer weten over de (secundaire) arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Ria Stienen, HR Manager a.i.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.