Onderhoudsmonteur

Vindingrijke aanpakker

Voor de werkplaats heeft Smals plek voor een onderhoudsmonteur

De uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende controle- en onderhoudswerkzaamheden aan ons baggermaterieel. Denk hierbij aan baggerboten, boosters en generatorsets. Daarnaast ben je in staat om je collega’s uit de brand te helpen door eventuele storingen op te lossen.
Hoofdzakelijk voer jij je werkzaamheden uit in onze werkplaats in Cuijk, maar omdat ons materieel overal in Europa in wordt gezet kan het zijn dat daar ter plekke iets gerepareerd moet worden.

Royal Smals heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zij onderscheidt zich niet alleen in oplossingen en materieel, denk daarbij bijvoorbeeld aan, het brede scala aan wendbaar materieel dat ook inzetbaar is op locaties waar de ruimte beperkt is, de methoden van baggeren (zuigen/hydraulisch), maar ook als innovatieve duurzame speler. De afgelopen jaren is volop ingezet op duurzaamheid en het verminderen van de CO2 uitstoot.

De persoon

Ben jij de persoon die beschikt over de hierna volgende vaardigheden dan ben jij de collega (m/v) die wij nodig hebben om ons team te versterken.
Je bent praktijkgericht en vindingrijk. Samenwerken is voor jou geen probleem maar ook zelfstandig weet je tot een mooi resultaat te komen. Flexibiliteit wat betreft werktijden en werkzaamheden is voor jouw vanzelfsprekend.


Het profiel

  • Minimaal VMBO – 4 technisch werk- en denkniveau
  • Meerjarige relevante ervaring zoals constructie werk, lassen, pijnfitten en onderhoudswerkzaamheden aan hydrauliek, pompen dieselmotoren etc.
  • Kennis en ervaring met productie / baggerwerkzaamheden en drijvend materieel is een pré
  • In het bezit van een VCA- en eventueel BHV-diploma of bereid zijn deze opleidingen te volgen

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. Volop groei-, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Juleke van Geel, HR Business Partner.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.