Pro-actieve management assistente

Pro-actieve management assistente

Voor haar kantoor in Cuijk heeft Smals plek voor een enthousiaste management assistente
(Parttime – 24 uur per week (m/v)

De uitdaging

Als management assistente ondersteun je de directiesecretaresse en daarmee ook de overige collega’s bij alle voorkomende werkzaamheden. Je bent behulpzaam, vriendelijk en staat mensen (telefonisch) beleefd en adequaat te woord. Je werkt in een enthousiast team (circa 20 personen) van mensen die op een prettige en gelijkwaardige manier met elkaar omgaan.

Je bent eerste aanspreekpunt voor facilitaire zaken. Op woensdag en donderdag verricht je alle voorkomende werkzaamheden aan de receptie en ontvang je bezoekers. Je ondersteunt de afdelingen in het opvolgen van actielijsten en verder ben je aanspreekpunt voor eerste lijns-IT-vraagstukken. Samen met de secretarieel medewerkster zorg je voor het boeken van reizen en overnachtingen voor collega’s zowel in Nederland als in het buitenland.

De persoon

Een representatieve collega die accuraat, betrouwbaar, betrokken, daadkrachtig, proactief is en graag samenwerkt. Een teamspeler die binnen het team zelfstandig kan werken en niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen.


Je hebt

 • je hebt enkele jaren ervaring als management assistente in een middelgrote organisatie
 • je hebt een uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket (Outlook, Word, Excel, Power Point)
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • een goede kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift strekt tot aanbeveling
 • je kunt zelfstandig werken en pakt pro-actief zaken op

Wat bieden we jou

 • een uitdagende baan voor de duur van (tenminste) één jaar
 • de functie is voor 24 uur per week, waarbij de woensdag en donderdag vaste werkdagen zijn. De overige uren zijn in overleg nader in te vullen.
 • een plezierige en informele werksfeer bij een ambitieus bedrijf waar je werkt met collega’s die passie hebben voor het vak
 • passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • de kans om deel uit te maken van een familiebedrijf met een rijke historie, expertise op het gebied van landschap(her-)ontwikkeling, een sterke reputatie en de ambitie om steeds voorop te willen lopen. Korte lijnen, no nonsens en ondernemend management.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur  binnen 2 weken jouw  motivatiebrief en curriculum vitae en vertel waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Fleur Heukshorst, junior HR medewerker. Wil je meer informatie, neem dan contact op met  Ilona van Wegberg, Directiesecretaresse.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.