Projectleider Dredging

Resultaatgerichte multi-tasker

Smals heeft plek voor een resultaatgerichte Projectleider

De uitdaging

Als Projectleider Dredging ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van meerdere dredging-projecten binnen de gestelde termijn en het beschikbare budget. Je streeft een excellente projectuitvoering en hoge klanttevredenheid na en bent het 1e aanspreekpunt voor de klant. Je bent een multi-tasker die moeiteloos meerdere projecten tegelijkertijd onder zijn hoede heeft. Je behoudt het overzicht en hebt oog voor details en deadlines. Je werkt graag in een organisatie met korte lijnen en in een internationale setting.
Als Projectleider sta je in nauw contact met de Uitvoerder(s) op de projecten. Je zet de lijnen uit, plant de werkzaamheden en bewaakt de voortgang, organiseert en faciliteert. Tevens heb je dagelijks contact met je commerciële, technische en operationele collega’s.

Royal Smals heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zij onderscheidt zich niet alleen in oplossingen en materieel, denk daarbij bijvoorbeeld aan, het brede scala aan wendbaar materieel dat ook inzetbaar is op locaties waar de ruimte beperkt is, de methoden van baggeren (zuigen/hydraulisch), maar ook als innovatieve duurzame speler. De afgelopen jaren is volop ingezet op duurzaamheid en het verminderen van de CO2 uitstoot.

De persoon

Ben jij de persoon die beschikt over de hierna volgende vaardigheden dan ben jij de collega (m/v) die wij nodig hebben om ons team, specifiek Smals Dredging B.V., te versterken.

Jouw verantwoordelijkheden: 

 • Leidinggeven aan de project teams op meerdere projecten tegelijkertijd; faciliteren, motiveren en coördineren van collega’s en materieel ter plaatse
 • Streven naar een maximaal operationeel resultaat binnen de vooraf geplande project aanpak
 • Sturen op de juiste balans tussen een hoge klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit
 • Voortgangsbewaking en verwachtingsmanagement
 • Bedenken van creatieve, technische oplossingen zodat je met de inzet van de juiste middelen de projecten succesvol afrondt
 • Managen van de financiële projectresultaten, inclusief facturatie en nacalculatie
 • Formeel en informeel op de juiste manier communiceren met alle in- en externe stakeholders, zowel in de voorbereiding, uitvoering als evaluatie.

 • Het profiel
 • Je bent in het bezit van een technische bachelor of master, bij voorkeur toegespitst op waterbouw, baggertechniek of civiele techniek
 • Je hebt een passie voor ruimtelijke en waterbouwkundige projecten
 • Sterke operationele- en projectmanagement vaardigheden; je behoudt het overzicht en bent goed in time-, en incidentmanagement
 • Je bent van nature een leider; neemt het voortouw, communiceert helder, hebt oog voor (de ontwikkeling van) het team en de individu.
 • Je analyseert interne en externe gegevens, constateert afwijkingen in een vroeg stadium en handelt op basis van deze constateringen
 • Je bent goed in het opstellen van klant-, en managementrapportages
 • Je kent en neemt je verantwoordelijkheid/eigenaarschap voor de realisatie van de projecten
 • Je bent bereid om af en toe voor korte periodes in het buitenland te werken, met name Duitsland, Oostenrijk en de UK

De procedure Na een eerste telefonisch kennismakingsgesprek, plannen we een Teams-meeting in. De 2e en 3e ronde is op onze vestiging te Cuijk om persoonlijk kennis te maken.

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. Volop groei-, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Yvette van der Vliet.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.