Uitvoerder Waterbouw

Kartrekker met passie voor de Waterbouw

Smals heeft plek voor een Uitvoerder Waterbouw, Grondverzet, Baggeren

De uitdaging

Voordat een project start heb jij al ruim contact gehad met de Tender Engineer / Werkvoorbereider. Samen met hem loop je het plan van aanpak door en bestudeer je alvast het werkplan, de werkbegroting en kijkt of overal aan gedacht is. Vervolgens loop je het uitgewerkte plan van aanpak nog eens door met de Projectleider en Hoofd Productie en stemt met de Projectleider communicatie en rapportage richting de opdrachtgever af. Dit kan een gemeente zijn, een waterschap of een zakelijke partner.
Op locatie werk je volgens het werkplan, de planning en het keuringsplan. Je bent de kartrekker, neemt aan het begin van elke werkdag de werkzaamheden door met de medewerkers op het project, kijkt op voorhand al waar eventuele onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen en bespreekt met hen de alternatieven. Verder controleer je de kwaliteit van de werkzaamheden en houd je de veiligheid van de mensen op locatie in het oog. Bij problemen denk je in oplossingen. Je zorgt dat alle betrokkenen en stakeholders op de hoogte zijn, zodat er snel geschakeld kan worden om tot de beste oplossing te komen. Ook ben je verantwoordelijk voor de kosten- en voortgangsbewaking met een gedegen projectadministratie, die je regelmatig bespreekt met de Projectleider.

Royal Smals heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zij onderscheidt zich niet alleen in oplossingen en materieel, denk daarbij bijvoorbeeld aan, het brede scala aan wendbaar materieel dat ook inzetbaar is op locaties waar de ruimte beperkt is, de methoden van baggeren (zuigen/hydraulisch), maar ook als innovatieve duurzame speler. De afgelopen jaren is volop ingezet op duurzaamheid en het verminderen van de CO2 uitstoot.

De persoon

Ben jij de persoon die beschikt over de hierna volgende vaardigheden dan ben jij de collega (m/v) die wij nodig hebben om ons team, specifiek Smals Dredging B.V., te versterken.
Heb jij technisch inzicht en kan jij uitstekend, plannen en organiseren? Ben jij vindingrijk en weet je altijd wel een oplossing voor onvoorziene situaties. Ben jij de kartrekker die gedragen wordt door het team en de opdrachtgever? En heb jij een passie voor waterbouw, grondverzet en baggeren? Dan is dit een mooie uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen projecten.

Je competenties: 

   • • Teamspeler (je zet graag een teamprestatie neer)
   • • Je bent flexibel; speelt gemakkelijk in op veranderende omstandigheden, zonder het resultaat uit het oog te verliezen
   • • Je vindt het leuk om veel afwisseling te hebben in je werk
   • • Je bent pragmatisch, accuraat, klantgericht, betrokken en communicatief vaardig
   • • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, weet prioriteiten te stellen en mensen daarin mee te krijgen


Het profiel

 • HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in waterbouw, baggertechniek of civiele techniek
 • Je hebt een passie voor ruimtelijke en waterbouwkundige projecten
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen en opleidingen volgen, bijvoorbeeld de opleiding van de Vereniging van Waterbouwers; VOLW/VOLB
 • Je bent inhoudelijk sterk; je neemt je verantwoordelijkheid voor het project, toont eigenaarschap
 • Je weet anderen mee te nemen en te enthousiasmeren en helpt graag andere mensen hun doel te bereiken
 • Je hebt oog voor de verhoudingen binnen een team en draagt zorg voor een goede teamspirit, waarin men een extra stap zet voor elkaar.
 • Je bent goed in het bewaken van deadlines, plannen en delegeren
 • (it-) ervaring met meet- en survey programma’s en peilingen is een pré
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL diploma of bereid deze te behalen

De procedure Na een eerste telefonisch kennismakingsgesprek, plannen we een Teams-meeting in. De 2e en 3e ronde is op onze vestiging te Cuijk om persoonlijk kennis te maken.

Het aanbod Een uitdagende functie bij een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie. Een sterke reputatie en ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. Volop groei-, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.

De uitnodiging Ben je enthousiast geworden? Past dat wat wij vragen bij wie jij bent en waar je naar op zoek bent? Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar Yvette van der Vliet.

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt: Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’ Voor meer informatie Juleke van Geel, HR Business Partner jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.