Allround elektromonteur

Vindingrijke probleemoplosser

Voor de zandverwerkingsinstallatie ‘de Vierlingsbeek’ in Alphen/Gelderland heeft Smals plek voor een enthousiaste medewerker.

De uitdaging
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks oplossen van elektro- en besturingstechnisch storingen binnen het productieproces.

Andere werkzaamheden bij jouw takenpakket

  • Het uitvoeren van modificaties-, revisie- en installatiewerkzaamheden
  • Het controleren en uitvoeren van aanpassingen binnen PLC-programma’s
  • Het zelfstandig coördineren, plannen en uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud
  • Het instellen en monteren van meet- en regelapparatuur; elektronisch, mechanisch en pneumatisch

De persoon

Een collega (m/v) die beschikt over goede kennis van elektrotechniek en mechatronica en deze verder wenst te ontwikkelen. Kan goed samenwerken en is ook in staat zelfstandig goed te presteren. Komt proactief met verbetervoorstellen om de productie te optimaliseren. Helder communicerend. Betrouwbaar, betrokken, open in werkwijze en omgang.

Het profiel

  • Minimaal vmbo werk- en denkniveau (richting elektrotechniek en/of mechatronica)
  • Brede technische vaardigheden en (basis)kennis van PLC-besturing (Siemens S7)
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • In bezit van VCA- en BHV-diploma of bereid zijn die opleidingen te volgen

Het aanbod

Een uitdagende functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties. Daarnaast zijn zaken als reiskostenvergoeding, ploegentoeslagen en pensioen goed geregeld. Er is een eindejaarsuitkering en je hebt een 4-daagse werkwerk (de 5e dag wordt als rustdag gepland).

De uitnodiging

Stuur jouw CV en vertel eventueel in een brief waarom je die baan wil. Doe dat per mail naar  Wil je meer informatie, neem dan contact op met Juleke van Geel
HR Business Partner

Wij houden van baggeren

Voor wie van een uitdaging houdt:

Een functie bij een familiebedrijf met een rijke historie, een sterke reputatie en vooruitstrevende ambitie. Korte lijnen, no-nonsens en veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op kennis, ervaring en competenties.’

Voor meer informatie
Juleke van Geel,
HR Business Partner

jvg@smals.com

40-Ft
das-larfge
Privacy voorkeuren
De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.