IJsselmeer nieuws

Zand- en natuurproject IJsselmeer

Het IJsselmeer is door het rijk aangewezen als een van de weinige plekken in Nederland waar bouwzand gewonnen mag worden. Dat vloeit voort uit de visies die het rijk en de provincie voor dit gebied hebben ontwikkeld. De toekomstbestendigheid van het gebied in het kader van natuurontwikkeling en ecologie, recreatie en toerisme, maar ook visserij en leefomgeving wegen hierin mee. Smals wil graag een concrete bijdrage leveren aan deze visies, door te investeren in de leefomgeving en natuurontwikkeling in en nabij het IJsselmeer in combinatie met het naar boven halen van zand.

Smals onderzoekt daarom hoe zij deze uitdaging het beste vorm kan geven. Dit doet zij niet alleen. Waar mogelijk betrekt zij de brede omgeving om zoveel mogelijk belangen en kansen in het plan mee te nemen. De nieuwsbrieven houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit zand- en natuurproject.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF IJSSELMEER


    Ik ga akkoord met de privacy verklaring

    Eerdere edities

    Privacy voorkeuren
    De website van Koninklijke Smals NV gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.